Mbi 4 milionë të prekur në botë, frike në Gjermani, rikthehet izolimi, ndersa ne Britanine e madhe..

Ne mbare boten numri i personave te infektuar nga COVID-19 tashme mendohet se ka kaluar numerin 4 milione sipas “worldometers”.
Ne krye te listes prej disa javesh eshte SHBA me mbi 1 milion e 300 mije te prekur e me shume se 78 mije jete te humbura.

Ndersa per Evropen, Spanja ka me shume raste pozitive me me shume se 260 mije, ndersa Anglia ka me teper humbje jete se cdo shtet europian mbi 31 mije.

Gjermania ishte e para qe u perpoq te rihapej por me sa duket i eshte rikthyer frika dhe ka rikthyer izolimin ne nje nga landet ku dolen pozitiv 100 punonjes ne nje fabrike mishi, teksa pritet te ndodhi e njejta gje edhe dy zona te tjera.