Lajmi shume i mirë nga Italia/ Ja se çfarë ndodhi sot për herë të parë që nga fillimi i Koronavirusit

Italia eshte nga vendet e prekura ne Europe dhe tani pritet te bie rastet e te infektuarve dhe shpresojme qe te filloje gjendja normale ne muajin Maj.

Ditet e sotme jane publikuar statistikat e 24 orëve të fundit.Numri i jeteve te humbura sot ishte 681 dhe kjo ishte hera e parë që prej datës 25 mars që numri i tyre ishte nën 700.Shpresojme qe kjo situate te jete ne renie cdo dite.

Po ashtu për herë të parë diten e sotme është ulja e numrit të personave që janë në terapi intensive ku javet qe kaluan ishin ne ngritje statistikat.Por shpresojme qe tani ky numer te filloj dhe te bie.

Kjo gje nuk kishte ndodhur asnjëherë me pare që ky numër të kishte rënie që nga nisja e pandemisë.Ndaj priten lajme te mira.

Janë 3994 persona ndërsa dje ishin 4068, pra sot kemi 74 më pak.

Ndaj pritet qe ne javen e 3 dhe te 4 te muajit Prill te filloj renia te gjithe specialistet thone qe muaji Maj do te sjell qetesi tek njerezit por le tja lem kohe duke shpresuar me te miren.