Lajmi më i bukur i ditës! Lindin plot shëndet trinjakët tek materniteti “Mbretëresha Geraldinë”

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka ndarë një moment të veçantë në “Facebook”, ndërsa ka publikuar foto të trinjakëve Amal, Alfio dhe Amea, të lindur në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”.

Manastirliu njofton se familja e re përfiton menjëherë 360 mijë lekë të reja bonus.

STATUSI:

Zemra plot për familjen Sallaku dhe gëzim edhe për stafin e Maternitetit “Mbretëresha Geraldinë” për lindjen shëndosh e mirë të trenjakëve Amal Alfio Amea Familja e re përfiton menjëherë 360 mijë lekë të reja bonus.

Më shumë se të porsalindur kanë përfituar bonusin e bebes nga Janari 2019, kur nisi programi ynë universal që mbështet çdo fëmijë që vjen në jetë.