Lajmi fundit/Mbyllet Ambasada Gjermane në Tiranë, anullohen të gjitha takimet. Njoftimi

Njoftim i rëndësishëm i ambasadës gjermane në Tiranë. Ambasada ka njoftuar se për 4 ditë do të qëndrojë e mbyllur. Për pasojë të gjitha takimet anulohen, kurse personat që do të tërheqin pasaportat duhet të paraqiten në oraret e caktuara.

Ende nuk është bërë me dije arsyeja e këtij vendimi të papritur.

Njoftimi:

Sektori Konsullor i Ambasadës Gjermane në Tiranë do të jetë i mbyllur nga data 20 deri me date 24.09.2021; Të gjitha takimet anullohen dhe do të pajisen me takim të ri. Personat, të cilët janë informuar për të tërhequr pasaportat e tyre do të paraqiten në oraret e caktuara.

Nuk mund të merren vërtetime të njësive me origjinalin. Aplikuesit të cilët preken nga mbyllja do të pajisen me takim të ri. Ju lutemi te mos dërgoni pyetje në lidhje me këtë cështje. Këtyre pyetjeve nuk do ju përgjigjemi.