Lajm i mire/ Vjen njoftimi që mezi po prisnim të gjithë, do ndodhë sot, më në fund

0
1231

Jane konfirmuar 32 fluturime për ditën e sotme dhe ky eshte nje lajm i mire per te gjithe ata qe duan te udhetojne drejte vendeve te evropes.

Tia i ka bërë apel të gjithë pasagjerëve që të kontaktojnë me kompanitë ajrore para çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe ndonje rregull i vendosur nga shtetet perkatese.

Ja dhe njoftimi i plote per te gjithe ata qe duan te udhetojne :

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë janë:

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim; Ëizz Air – Tiranë – Hamburg dhe kthim; Ëizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim; Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim; Albaëing – Tiranë – Firence dhre kthim; Albaëings – Tiranë – Bari dhe kthim; Ryanair – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik); Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim; Ryanair – Poznan – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik); Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim; Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim; Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim; Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim; Albaëings – Tiranë – Venecia dhe kthim;

Albaëings – Tiranë – Rimini dhe kthim; SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik); Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim; Ëizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim; Ryanair – Katoëice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik); Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim; Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim;

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim; Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim; Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim; Ëizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim; Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim; Ëizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim; Ëizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim; British Airëays – Tiranë – Heathroë dhe kthim; EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim; Ëizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim.