Ky eshte banori më acarues në shtëpi e Big Brother

Ditën e sotme banorët zhvilluan një lojë.

Janë vendosur 15 gogla dhe secila prej tyre ka nga 2 pyetje.

Ata me rradhë do të marrin goglat dhe pasi të lexojnë pyetjet duhet të thonë për pyetjen 1 dhe të drejtojnë gishtin tek personi për të cilën mendon se shkon përgjigjja për pyetjen 1.

Pyetja 1 do të lexohet njëherë e para,do vazhdojnë të gjithë me rradhë dhe pastaj do të bëjnë raundin e dytë duke lexuar secili pyetjen e dytë.

Nuk duhet ta lexojnë me zë pyetjen,duhet të lexojnë me zë vetëm numrin e pyetjes.Më pas ata do të duhet të drejtojnë gishtin tek banori që mendojnë si përgjigjje për pyetjen.

Pyetja për Sarën ishte kjo: Cili është banori më acaruës në shtëpi?

Përgjigja e saj ishte Antonela.

Me vendosen që me hedhjen e lekut kokë apo pil,nëse bjen kokë atëherë banorët do të duhet ta lexojnë pyetjen me zë të lartë,nëse bjen pil nuk do ta lexojnë.

Sarësi i ra kokë dhe ajo duhej ta lexonte pyetjen me zë të lartë për banorët.

U duk se Antonela e mori këtë përgjigjje të blogeres me shumë sportivitet.

Top Channel