Ky burre ‘i shkurter’ a martua me vajzen qe dashuronte, por kur njerëzit i shohin, nuk mund t’i besojnë as syve!

Kjo eshte nje histori e bukur dashurie ja qe ndodh dhe keshtu.Histori te tilla jane emocionale dhe shume te bukura.

Behet fjale për Mindie Kniss dhe Sean Stephenson, nje cift ku duket se te dy kane gjetur dashurinë e vërtetë përkundër sfidave. Sean është diagnostikuar me ‘osteogenesis imperfecta’, ose sëmundje ku kockat janë shumë të brishta dhe thyhen lehtë. Ja historia e tyre shume frymëzuese.

Mindie dhe Sean u takuan në vitin 2009 nepermjet një shoku te perbashket. Seaqn ishte mjaft i shkurter, ndërsa vajza Mindie, edhe pse e gjate vete nuk e kishte problem gjatesine e tij.

Në vitin 2012, Sean dhe Mindie u martuan, me një martesë te ëmbël dhe te paharrueshme në Arizona, Pas martese fjalet e bukura te Sean jane keto: “Është një gëzim i madh të jesh i martuar me këtë grua, nuk kalon një ditë pa i thene asaj te dua mbi 8.000 herë”, thotë Sean.

Por pervec diferences se gjatesise, verejtjet dhe komentet e njerezve nuk i ndikojne aspak ne marredhenien e bukur ketij cifti.

Kishte edhe nga ata njerëz qe thonë se Mindie është përfitonte nga aftësia e kufizuar e Sean qe te merrte parate e tij

Por Sean dhe Mindie nuk shqetesohen aspak per ate cka thuhet per to, pasi e njohin të vërtetën mes të dyve dhe se duhen pa kushte.

Sean dhe Mindie jetojnë jetën e tyre si çdo çift tjetër. Marredhenia e tyre ka ngritjet dhe uljet e veta, pasi nuk ka martesë perfekte, por ata sigurohen që ta zgjidhin atë para mbarimit të ditës.

Ata janë një shembull i vërtetë i asaj që është të duash pa asnjë kusht, të pranosh njëri-tjetrin dhe ta duash pa marrë parasysh problemet fizike.

Ne i urojme jete te lumtur ciftit simpatik