Home TE NDRYSHME Krenari që është shqiptare! Anglia i jep bursë 11-vjeçares lezhjane, “Një talent...

Krenari që është shqiptare! Anglia i jep bursë 11-vjeçares lezhjane, “Një talent i rrallë, jemi me fat që e zbuluam”

259
0

Një artiste e vogël, e quajtur Anamaria Pendi, është konsideruar një talent i rrallë, dhe shumë e talentuar në violinë.

11-vjeçarja nga Lezha, ka përfituar një bursë studimi nga shkolla ‘Yehudi Menuhin’ në Angli sepse vleresojne shumë si nje artiste shume te talentuar.

Prindërve të Anamarias nje nga keto dite i ka ardhur një email ku i thuhet se stafi i shkollës do të ishte shumë i lumtur që ta kishte Anamarian pjesë të tyren.