Kopshtet dhe çerdhet hapen me 1 Qershor por qytetari bën komentin epik!

Ministrja e Shendetesise dhe Puneve Sociale, Ogerta Manastirliu sot ka njoftuar se do te hapen kopshtet dhe cerdheve ne date 1 Qershor, ne Diten Nderkombetare te Femijeve.

Por me sa duket ky vendim ngaana e qeverise paska edhe anet e veta qe qytetaret kane pikasur tashme

Dikush komenton keshtu :