Klodian Çalamani largohet i trembur nga burgu i Fierit, ja ku e kane derguar

Klodian Çalamani është larguar nga paraburgimi i Fierit, për t’u dërguar në atë të Vlorës.

Shkak për transferimin e tij është bërë mundësia e ndonjë sulmi ndaj tij në burg, për shkak të ngjarjes të rëndë që ai ka kryer.

Çalamani ka qenë i shoqëruar nga policia e rendit kur është transferuar në Vlorë, ku është shfaqur dhe i trembur.

Gjatë ditës së sotme familjarët e të miturit qëndruan me orë të tëra në ambientet e Gjykatës së Fierit, ndërkohë që për shkak të tensionit masa ndaj Çalamanit u dha në mungesë.

Pas qëndrimit për disa orë në ambientet jashtë Gjykatës, dhe përplasjes me punonjësit e rendit, familjarët e të miturit dolën në rrugë dhe në qendër të Fierit, për të mbledhur firma për peticion, që kërkon dënimin e Çalamanit me vdekje.

Edhe pse në vendin tonë është i ndaluar dënimi i till, familjarët e Mateos kërkojnë me çdo kusht dënimin maksimal të autorit.