Keto jane dy vazjat me shume fat ne Tirane pasi gjeten qesen me 5 iphone 13. Por i ndodh e papritura

Këto janë pamjet e një vjedhje të një qese me 5 telefona iPhone 13 Pro Max në Tiranë.

Siç duket nga këto video të dërguara në rubrikën Tvklan.al, telefonët i kanë rënë një djali me motorr dhe dyshohet t’ia kenë marr këto gocat siç i shihni në video.

Pronari i telefonëve ka nisur këto video dhe kërkon që t’ia kthejnë mbrapsht.