Home TE NDRYSHME Këto janë 30 emrat më të përdorur të foshnjave për vitin 2020,...

Këto janë 30 emrat më të përdorur të foshnjave për vitin 2020, vajza dhe djem

662
0

Kur eshte fjala per nje femije qe vjen ne jete, nuk është aspak e lehtë marrja e një vendimi për emrin e bebit tuaj. Për t’ju ndihmuar sadopak me vendimin tuaj, ne po ju rendisim emrat më të perdorur e me te famshem të foshnjave deri më tani. Emri më popullor nese keni vajzë është Emma, dhe Liam do te ishte zgjedhja më e mirë për prinderit qe kane lindur djalë. Emma, ka kuptimin e fjales “tërësia” ose “univers”. Ndërkohë Olivia vjen si kuptim nga “pema e ullirit” dhe Ava që do të thotë “zog”.

Emrat më popullorë të vajzave për vitin 2020:

1.Emma

2.Olivia

3.Ava

4.Isabella

5.Sophia

6.Mia

7.Amelia

8.Harper

9.Charlotte

10.Mila

11.Aria

12.Evelyn

13.Enis

14.Ella

15.Avery

Ndersa emrat më popullorë të djemve për vitin 2020 jane:
1.Liam

2.Noar

3.Logan

4.Oliver

5.Mason

6.Lucas

7.Ethan

8.Elijah

9.Aiden

10.James

11.Carter

12.Alexander

13.Sebastian

14.Michael