Kater ushqimet që vijnë nga Kina qe duhet ti largoni nga shtëpia juaj dhe mos i konsumoni!

Ushqimet dhe mallrat Kineze jane shume te perfolura kohet e fundit dhe shume vende te botes po i bllokojne por ju duhet te keni kujdes nga keto produkte.

SHBA nuk kanë bërë përpjekje të mjaftueshme për të informuar publikun se ushqimi nga Kina mund të jetë i rrezikshëm

Inspektorët e FDA thone se duhet te keni kujdes.

4 produktet kryesore të importuara nga Kina që ju duhet te ti dini dhe te ruheni.

1.peshku merluc
Ato jane te rritura ne fermat e peshkut.Peshku eshte rritur me doza te larta ilacesh qe cilat i mbajne gjalle ne keto ambjente.

2.lengu i molles
Kina eshte me madhja ne bote ne prodhimin e pesticideve .Kinezet i sperkatin frutat e tyre me pesticide te ndaluara.Ndaj mos konsumoni lengje frutash sepse ne to nuk ka asnje perqindje lenge frutash.

3.kerpudha te perpunuara
34% e kerpudhave te perpunuara vijne nga Kina.Dhe per kerpudhat ndodh e njejta gje,perdorimi i pesticideve per rritjen e tyre.Kjo shoqerohet me shendet te keq te individeve,deri ne momentin kur standardet e ushqimeve te tilla nuk jane te sigurta.

4.hudhra
31% e hudhrave te shitura ne U.S vijne nga Kina.Tek etiketat e shume prej tyre shkruhet”organike”,por asgje nuk eshte e verifikuar.Hudhra eshte perdorur ne shume lloje ushqimesh te perpunuara.
“Kujto melaminen”duhet te jete slogani i importeve kineze!