Kastriot Islami lë pa fjale te gjithe me deklaratën qe beri: “Ja se cfarë do e gjej vendin tonë sapo Koronavirusi të largohet” Video

Megjithese ne Shqiperi ka rene virusi politika vazhdon punen e saj mes njeri tjetrit.

Ish-deputeti Kastriot Islami thotë se pas pand emisë së koronavirusit, vendi ynë do të përballet me një krizë ekonomike, që sipas tij, do të jetë më e rënda në historinë e Shqipërisë dhe mund te kemi shume pune per te ngritur perseri ekonomine.

Islami ka thënë se veç krizës Shqipërisë mund të shtohet prob lemi i pamjaftueshmërisë ushqimore dhe ndoshta i urisë për shumë kategori dhe familje shqiptare duhet me shume pune dhe me shume perkujdesje per te gjithe shtresat ne nevoje.

Ja se si shprehet ai:“Pas kësaj pand emie do të vijë kriza tjetër ekonomike shumë shpejt dhe kjo krizë do të jetë një krizë ndoshta nga më të rëndat në historinë e Shqipërisë. Edhe vende të zhvilluara si Franca, Gjermania, SHBA apo Anglia po përgatiten mirë për të dalë nga kjo krizë në mënyrë sa më të shpejtë dhe graduale që të shmangin një kolaps ekonomik që do të jetë me pasoja disa dhjetëra vjeçare.

Për Shqipërinë mund të shtohet prob lemi i pamjaftueshmërisë ushqimore dhe ndoshta i urisë për shumë kategori dhe familje shqiptare.

Ndaj duhet te fillojme te bejm me shume kudjes dhe te kujdesemi me shume per shtresat ne nevoje.

Video