Ka qen aktori yne i dashur per shume kohe por shikoni se sa eshte plakur Jack Norris

Carlos Ray “Chuck” Norris (i lindur në vitin 1940) është një aktor amerikan filmi shume i dashur dhe i njohur per publikun shqiptar i njohur më së shumti për të luajtur rolet kryesore në filmat aksion dhe serialin televiziv “Cool Walker”. Fitues i rripave të zinj në Tansudo, Brazilian Jiu Jitsu dhe Judo.

Ai tashme eshte ne pleqeri dhe gjendja e tij eshte e mire dhe ai eshte prane familjes se tij.

Biografia e Chuck Norris

Chuck Norris lindi në 10 Mars 1940 në Ryan (Oklahoma). Ai u rrit në një familje të varfër që nuk ka asnjë lidhje me industrinë e filmit dhe sportin. Chuck ka 2 vëllezër – Wieland dhe Aaron.