Jo dy, por tre herë infektohet! Gruaja shqiptare ‘mësohet’ me infektimin me Covid por po i cudit te gjithe

Një grua nga Tetova është infektuar me Covid-19 tre herë. Pasi u shërua për herë të tretë nga virusi, ajo bëri vaksinën.

Mediat vendase shkruajnë se ajo nuk është shtruar asnjëherë në spital dhe e ka kaluar sëmundjen me simptoma jo shumë të rënda, por me trajtim në shtëpi.

Ajo po cudit te gjithe.

Edhe pse ka dalë vaksina, edhe pse krijohen kundërtrupa, sërish njerëzit preken nga shtame mutandë të virusit çfarë presupozon se kjo sëmundje do të bashkëjetopjë gjatë me njerëzimin.