Jaman mëson të vërtetën dhe denoncon Zuhalin, nesër në “Amaneti”

Jaman gjen detektivin, por ai ndërron jetë pa mundur të rrëfejë të vërtetën.

Jaman ndërkohë nuk heq dorë dhe vazhdon të kërkojë për prova.

Ai arrin të gjejë një dosje me fotot dhe inçizime që vërtetojnë pafajësinë e Seherit.

Jaman pendohet për të gjithë të këqijat që i ka bërë Seherit.

Me tu kthyer ai i kërkon llogari Zuhalit dhe e nxjerr zvarrë nga shtëpia. Ikbal e mohon motrën e saj në një moment si ky.

Policia arreston Zuhalin.Per me shume zbuloni gjithcka ne serin e rradhes