Home TE NDRYSHME Ja si të merrni leje tek policia për të lëvizur me makinë...

Ja si të merrni leje tek policia për të lëvizur me makinë dhe te mos humbisni patenten tuaj

999
0

Tashme Shqiperia eshte ne karantin ku kjo gjendje i sherben izolimit per te shpetuar nga virusi.

Qarkullimi i makinave ka ndaluar dhe Kryeministri i Shqiperise Edi Rama ka publikuar në Facebook, një video për të gjithë ata që kanë biznes privat, i cili varet pikërisht nga qarkullimi i mjeteve.

Kjo eshte një videoinformacion i thjeshtë nga salla operative e ngritur që dje, për të gjithë ata që kanë një biznes prodhues dhe akoma pyesin se si duhet të veprojnë për të siguruar qarkullimin e punonjësve të tyre apo për t’u sqaruar mbi e-mailin e dërguar në adresën [email protected] numrat e telefonit: 0694122223 ose 0694122224’ shkruan Rama.

Shpresojme qe ky informacjon tju kete ndihmuar sadopak.