Ishte ngelës në shkollë/ 19-vjeçari që u bë miliarder sepse përdori në mënyrën e duhur një aplikacion

Dan Legg dikur ishte një adole shent i dësht uar, i cili nuk kishte asgjë prioritet për jetën e tij.

Në shkollën e tij, ai njihej si një dështak, kurse sot është një miliarder.

19-vjeçari Dan Legg u shndërrua brenda një kohe të shkurtër në miliarder pasi mësoi si të tregtonte monedhat e huaja në YouTube.

Mediat e huaja shkruajnë se fillimisht, ai u përball me një të ardhme të pasigurte. Ai ngeli në provimet që dha në verën e vitit 2017, ndërsa tani fluturon me aeroplanë privatë ka dy shtëpi dhe u ka lidhur një rrogë mujore prindërve të tij, në mënyrë që ata mos të punojnë.

I riu ka treguar se e ndërtoi pasurinë e tij duke krijuar një treg online duke përdorur një aplikacion në telefonin e tij.

Tani ai është bërë një ekspert dhe ka fituar 1.000 dollarë njerëzve që kërkojnë këshilla prej tij,

Sot ai bën një jetë shumë luksoze. Madhe ka edhe një Range Rover shumë të shtenjtë nën pronësisë e tij.

19-vjeçari ka thënë:

Unë punoj shumë kështu që unë mund të shpenzoj paratë e mia në atë që më pëlqen. Prindërit e mi kanë futur një etikë të madhe pune në mua dhe jam mirënjohës për gjithçka që më kanë dhënë. Prindërit e mi kishin një kafe të vogël në Çeddar Gorge. Më dhanë gjithçka që kisha nevojë, por kurrë nuk i kisha të mjaftueshme.’’