”Ik moj debile”/ Moderatorja shqiptare zihet keq me të vëllanë në mes të emisionit

Në “Goca dhe Gra”, teksa moderatoret luanin lojën më të famshme të Halloween “Trick or Treat” Fatma ka marrë si dë nim që duhet të telefonojë dikë dhe ta tre mbë.

Rrëfehet Fatma Haxhialiu, tregon projektet për të ardhmen: Dua të “çjerr” maskat e ikonave të televizionit! Arma jonë e fortë është… – Gossip

Moderatorja ka marrë në telefon të vëllain, të cilit i ka thënë se taksisti që po vinte në punë, është zënë dhe ajo është në mes të rrugës e mbyllur në makinë sepse ka f rikë.

Kaq ka mjaftuar që ai të tre mbet dh eta pyes ku je, duke mbyllur telefonin me frazën: Prit se po vij!.

E ndonse mbylli telefonin, Fatma e ka marrë sërish ku e ka lajmëruar se është thjesht një r reng. Kaq ka mjaftuar që të dëgjohet nga ana tjetër e telefonit : “Ik moj debile!”.

Sigurisht që ka patur shumë batuta dhe humor më pas nga vajzat në studio.