I qetë dhe i heshtur shiko cben piloti grek ne burg/video

Babis Anagnostopulos ndodhet brenda bu rgut Korydallos.

Mediat greke kanë publikuar disa pamje të reja të tij në ambientet e burgut, ku me sa duket piloti është përshtatur me ambientin brenda saj.

Videoja tregon 32-vjeçarin i cili sapo ka përfunduar telefonatën e tij nga një telefon i parapaguar i vendosur në katin e 6-të të burgut Korydallos dhe më pas duke ulur celularin dhe duke u kthyer në qelinë e tij.

Sipas raportit, Babis Anagnostopulos po telefonon vazhdimisht prindërit e tij dhe avokatin e tij.

Vrasësi i rrëfyer i gruas së tij po mbahet në një qeli të të ashtuquajturit krah VIP, të cilin ai e ndan me dy persona të tjerë.