I pari nga mjekët që e bën/ Skënder Brataj ndërmerr iniciativën e madhe, ja ç’dhuroi sot për të sëmurët me koronavirus

0
505

Mjeku Skënder Brataj ka ndërmarrë diten e sotme një iniciativë te vecante, duke dhuruar plazmën e gj.akut që do të përdoret për të shëruar pacientët e sëmurë me koronavirus dhe kjo eshte dicka e mire dhe shpresojme qe te kemi sa me shume te sheruar. Brataj ka ftuar të gjithë që të bëhen pjesë e kësaj iniciative te rendesishme dhe kjo do ishte dicka shume e mire qe ti vish ne ndihme te infektuarve.

Besoj se jam i pari ose ndër të parët personel mjekësor i infektuar në Shqipëri. Kjo iniciativë duhet të fillojë sa më shpejt në Shqipëri.

Kjo është iniciativë që duhet të përqafohet nga të gjithë ata që kanë kaluar infeksionin që të grumbullohet sa më shumë gj.ak që pacientët që kanë nevojë për tranfuzion gj.aku ta kenë atë në dispozicion. Ju lutem të gjithë merrni pjesë në dhurimin e gj.akut, u shpreh Brataj.

Ruani distancimin social dhe tregohu vigjilent duke mbajt mask dhe lare sa me shpesh duart.