I fundit/ Stuhia e fortë godet Shqipërinë, del nga shtrati lumi

Lumi Vjosa del nga shtrati si pasojë e reshjeve të dendura gjatë dy ditëve të fundit.

Konkretisht nga shtrati lumi ka dalë në pjesën e pazarit te tregu i gjësë së gjallë në Novoselë.

Lumi Vjosa, në vitet e fundit ka shkaktuar disa herë dëme në shtëpitë dhe tokat bujqësore të banorëve të zonës së fierit dhe Vlorës, për shkak të prurjeve të mëdha të ujit dhe daljes nga shtrati.