Hapje e te gjithe vendit nga e hëna por 6 qytete mbeten zonë e kuqe ndaj beni kujdes edhe pas 11 majit, ja

Ne keto qytete do te kene te njejten situate si javet qe kaluan Shkodër, Kurbin, Krujë, Durrës, Tiranë dhe Fier ndaj duhet te bejn kujdes dhe te kene me shume kujdes me rregullat qe dhe keto qytete te futen ne listen e gjelber.

Ne keto zona nuk mund te shkosh dhe as mund te dalesh.

“E gjithë pjesa tjetër e vendit do të jetë e gjelbër dhe qarkullimi ndërqytetas me automjet privat brenda gjithë kësaj pjese do të jetë i lirë”, shkruan Kryeministri.

Postimi i plotë:

Nga e hëna e ardhshme do të mbeten vetëm Zonat e Kuqe të përcaktuara në hartën bashkëngjitur, bashkitë Shkodër, Kurbin, Krujë, Durrës, Tiranë dhe Fier, ku do të vazhdojë i njëjti regjim oraresh lëvizjeje dhe rregullash të qarkullimit si deri tani. Këto zona do të blindohen me postblloqe dhe nuk do të lejohet hyrje-dalja e automjeteve të paautorizuara