Hajde-hajde! Ndodh dhe kjo/ Shqiptarja hipën e veshur si nuse në avion, do shkoj në Gjermani

Një grua me vello është parë në një aeroplan që po fluturonte nga Kosova drejt Gjermanisë.

Kjo ka ndodhur dje në aeroplanin e linjës Prishtinë-Düsseldorf. Ajo është parë teksa qëndronte në këmbë përpara akomodimit të udhëtarëve nëpër ulëset e tyre.

Gruaja kishte po ashtu edhe flokët e rregulluara si për dasma.