Gruas i plasen ujrat dhe lindi pa pritur ne piken e karburanit shikoni se sa emer te bukur i vuri vajzes

Një ngajrje e pazakontë ka ndodhur në Torino, Itali.

Një grua ka lindur në një pikë karburanti dhe për të kujtuar ngjarjen gruaja e ka quajtur vajzën “Fiamma”(Flaka)

Sapo I plasën ujërat, gruaja hipi në makinë me burrin dhe vjehrrën për të shkuar në spital, por nuk pati kohë sepse foshnja nxitonte të lindte dhe kështu në Rivara, në pikën e karburantit, gruaja është dashur të ndalojë dhe ka lindur në vend.

“Është një përvojë që nuk do ta kisha imagjinuar kurrë ta jetoja. Për fat të mirë gjithçka shkoi në mënyrën më të mirë”, thotë Simone Pomatto nga karburanti, “ata më kërkuan ndihmë. Sidomos nëse mund t’u jepja shishe me ujë. Ata shpenzuan shumicën i kohës në telefon me personelin shëndetësor, i cili u shpjegoi se si të sillen në këtë moment të veçantë”.

Ne i urojme jete te lumtur.