Gruaja beri ndryshimin drastik pasi ajo vuri dhembet e reja. Foto

Gruaja beri ndryshimin drastik pasi vuri dhembet e reja

Paige Griffin u ngacmua si fëmijë për dhëmbët e saj dhe komentet e neveritshme vazhduan edhe si e rritur. Mirepo ajo tani është e emocionuar me buzëqeshjen e saj të re pasi një i panjohur i ofroi ndihme per ti rregulluar ato prej 5000 £ falas.

Ajo u mundua prej vitesh te rregullonte dhembet por kushtonte shume.

Ajo pothuajse kishte hequr dorë nga shpresa kur mori një mesazh surprizë nga SmileDental në maj 2022 – një dentist në Turqi. Klinika i ofroi asaj një grup të ri kurorash dhe fasetash porcelani falas – duke i kursyer asaj 5,030 £.

Ajo fluturoi drejt Turqis ku bashke me bashkeshortin e saj dhe klinika ja rregulloj dhembet.

Stomatologët turq e informuan Paige se shkaku i vërtetë i dhëmbëve të njollosur ishte për shkak të sëmundjes së mishrave të dhëmbëve, të cilat ishin lënë pas dore nga dentistët e mëparshëm të Paige.

Ajo tani është shumë e lumtur me rezultatet dhe tha se më në fund është në gjendje të buzëqeshë plot vetëbesim për herë të parë në jetën e saj.

“Për herë të parë, urrejtësit u mbytën nga mbështetja pozitive dhe komplimentat .“Asnjëherë nuk e kam menduar se mund të konsiderohem ‘e bukur’ dhe tani jam. Madje jam me e lumtura ne bote pasi mund të bëj foto dhe të buzëqesh me djalin tim për herë të parë.”