Grida Duma ndryshon pamje/Deputetja demokrate nuk “njihet”, ja si duket (FOTO)

Grida Duma është një ndër politkanet më të spikatura në radhët e Partisë Demokratike për shkak të oratorisë dhe përgatitjes që ka, por edhe për pamjen e saj tërheqëse.

Deputetja dhe njëkohësisht nënkryetare e PD-së, kujdeset mjaft mirë për pamjen e saj, ndërsa së fundmi ka ardhur me një ndryshim në “look”.

Ndryshe nga sa jemi mësuar ta shohim më parë, me flokë të zeza dhe me onde, këtë herë politikania ka preferuar një stil më ndryshe, modelin e flokëve “Bob” dhe ngjyrë kafe.

Padyshim edhe me këtë stil Grida Duma duket mjaft moderne dhe e kuruar në detaje.