Home TE NDRYSHME Greqia merr masa të rrepta për një qytet, del nga shtëpia vetëm...

Greqia merr masa të rrepta për një qytet, del nga shtëpia vetëm me SMS

249
0

Ministri grek i Shëndetësisë, Vassilis Kikilias këtë të hënë duke cituar se situata në qytetin e Selanikut është shumë e vështirë por njerezit duhet te jene te kujdesshem dhe te ruajn distancimin social.

Një numër i lartë personash janë infektuar dhe ndodhen në gjendje të rëndë nëpër Selanik ndaj pritet masa te forta per te marre ne ditet ne vazhdim te pakten muaji nentor do te jete shume i veshtir.

Ministri grek i Shëndetësisë deklaroi se vetëm për këtë qytet do të merren disa masa strikte.

Nga sot në mbrëmje, njerëzit mund të dalin vetëm duke dërguar një SMS ndërsa shkollat do të vijojnë të qëndrojnë të hapura.

Nga ora 8 ose 9 e mbrëmjes do të ndalohet udhëtimi jashtë prefekturës.

Ndaj pergatituni per nje nentor ndryshe nga ato qe keni kaluar me pare.