Graniti tradhton Fifin/ Arditi shkon e spiunon ja thotë të gjitha tëk e tëk e tëk…

Fifi dhe Graniti duken kaq afër por njëkohësisht kaq larg nga njëri-tjetri. Afrimiteti i tyre po pritet nga çasti në çast që të kalojë në diçka më shumë se sa shoqëri, për aq kohë sa të dy e kanë pranuar se e pëlqejnë njëri-tjetrin.

Ka qenë Graniti i cili në një moment ka reaguar kundrejt Semit me një veprim i cili sipas Arditit, që ishte dëshmitar, ishte veprim flirtues.

Arditi zgjodhi që t’ia thoshte këtë veprim këngëtares në mënyrë që kjo e fundit të mos surprizohej në një moment të dytë.

Kjo që është përkthyer nga Fifi si mos rrespekt dhe si një indicie që atë e bëri të mendojë se Graniti po luan me të.

‘’Nuk e di nëse do ta kisha bërë unë si do kishe reaguar. Jam shumë e qetë, do të të qetësoj edhe ty. Nëse do të luash le të luajmë së bashku’’,- tha Fifi e revltuar.

Graniti u përpoq t’i qartësonte këngëtares se e gjitha ishte pjesë e një shakaje, por kjo gjë duket se nuk e qetësoi mjaftueshëm situatën.