Gjyshërit shpenzojnë 250,000 dollarë për t’i ndërtuar mbesës 2-vjeçare një kështjellë

ogan është vetëm dy vjeçe, por që tani ka një ‘kështjellë’ të sajën në kopshtin e gjyshërve të saj.

Gjyshërit e vajzës së vogël nga Kanadaja kanë ndërtuar një kështjellë me dy kate të inspiruar nga Harry Potter në kopshtin e tyre vetëm që ajo të jetë e lumtur.

Kështjella e ndërtuar me mjeshtëri dhe dashuri është një vend perfekt ku Logan, shoqet e saj, dhe dy motrat e vëllezërit e saj të vegjël mund të luajnë.

Ndërtesa është brenda po aq e mahnitshme saç është nga jashtë dhe është dekoruar me shumë kujdes.

Për ta ndërtuar, gjyshërve të Logan ju deshën rreth 6 javë. Sa u përket kostove, kështjella kushtoi $250,000.

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania