Foto Ndahet papritur nga jeta aktori i njohur në naten e Vitit të Ri

Aktori amerikan – i njohur më së shumti për rolin e Goldie në filmin e vitit 1973 The Mack – ndërroi jetë në ditën e Vitit të Ri.

Humbja e jetes e aktorit u zbulua nga gruaja e tij mëngjesin e së shtunës, shkruan mirror.co.uk

Aktori, skulptori dhe stilisti amerikan Max Julien ka ndërruar jetë në shtëpinë e tij në Los Angeles në ditën e Vitit të Ri.

Aktori – i njohur më së shumti për rolin e Goldie në filmin e vitit 1973 The Mack – ishte 88-vjeçar në kohën e humbjes se jetes së tij dhe gruaja e tij, Arabella Chavers, raportohet se e kishte gjetur trupin e tij herët në mëngjesin e së shtunës.

Një deklaratë u nda me TMZ duke lexuar: “Gjatë karrierës dekadash të Julien, ai ishte i njohur për të qenë i guximshëm, i sinqertë dhe i drejtpërdrejtë.