Home TE NDRYSHME Flet ekspertja/Ja çfarë pritet nga Covid-19 në muajin shtator në Shqipëri dhe...

Flet ekspertja/Ja çfarë pritet nga Covid-19 në muajin shtator në Shqipëri dhe kush po e perhap ate

341
0

Tashme nurmi i larte i te infektuarve vjen nga neglizhenca e te rinjve pasi ata jane shkaku kryesor qe infektojne te rriturit.

Ekpsertet thone se duhet te jemi me te kujdesshem.

Sigurisht që do të ketë vështirësi në vjeshtë. Nuk mund ta mohojmë që do të ketë vështirë, por e pamundura do të bëhet e mundur.

Do të jemi të gjithë në gatishmëri për të raportuar të gjitha rastet, deri në nivele madhore. Sigurisht që do të përballemi me problemet respiratore, por edhe me Covid njëkohësisht.”- përfundoi Tomini.

Këto kanë qenë fjalët e Eugena Tomini, specialiste e ISHP-së në një intervistë për News 24.

Duket se problematike më e madhe janë të rinjtë të cilët nuk janë mjaftueshëm të kujdesshëm për veten por më e rëndësishmja për prindërit dhe të afërmit që kanë në shtëpi.