Filluan reshjet e para të dëborës në Shqipëri diten e sotme

Bora e parë në vend për këtë vit bie në Veri të vendit.

Maja e Gjallicës në Kukës u zbardh nga dëbora, duke dhënë sinjalin e parë të dimrit dhe borës së parë për këtë vit.

Moti i paqëndrueshëm dhe me ulje të temperaturave, reshjet e shiut i shndërroi në reshje dëbore në lartësitë 1900 metra mbi nivelin e detit, duke zbardhur kështu dhe majën e malit të Gjallicës.