Fifi “Mbaron” për një mashkull brenda shtëpisë, bën kërkesën e pazakontë: Vdiqa për të….

Fifi dhe Beniada pas përfundimit të spektaklit janë puthur mbrëmjen e djeshme në buzë.

“Vëllai i madh, të lutem ma sill një mashkull ta puth tamam”– tha Fifi.

Ndërkohë, e gjithë kjo skenë ndodhi përpara syve të Donaldit, tek i cili ishte mbështetur Fifi.

Ai tha “Zot i madh!”, duke lënë të kuptuar se nuk i pëlqejnë këto veprime.