Farmacistja i dha ilaçe të skaduara,.Por qytetarja cuditet nga sjellja e farmacistes

Si gjithmon ne shqiperi cdo gje eshte e skaduar qe nga ushqimet dhe deri tek ilacet ndaj dhe njerezit nuk behen me mire por ndodh e kunderta qe ilacet nuk japin asnje lloj qetesimi apo efekti.

Njerezit ankohen por si gjithmon cdo gje shuhet dhe harrohet.

Nje denoncim vjen ne JOQ Albania, ku një qytetare nga Tirana ka shkuar në një farmaci për të blerë një medikament por ilaci ishte i skaduar.

Dhe farmacitja nuk ka ber ansje lloj reagimi dhe cdo gje ka kaluar sikur te mos kishte ndodhur gje.

Pse ndodh keshtu me shqiptarer kur do vi nje dite me e mire per ta qe te blejn ilace dhe te sherohen dhe jo te blejn ilace per tu semurur.

Zoti i ruajt Shqiptaret se shtetin eshte ne gjume prej 30 vitesh.