Familja vjen me pushime ne Shqiperi ngecin brenda ne ashensorin e hotelit

Një emigrante shqiptare e cila kishte ardhur me pushime në Shqipëri dhe kane treguar ngjarjen qe kane përjetuar për 20 minuta në ashensorin e hotelit ku ngeci së bashku me të birin e mitur dhe xhaxhain e saj.

Ajo shkruan se ashensori ishte jashtë çdo standardi dhe s’plotësonte asnjë kusht për situata emergjence.

Ka qenë xhaxhai i saj ai që ka shpërthyer derën me shkelma që ata mundën të dilnin jashtë.

Pronari i hotelit pasi mori vesh ngjarjen dhe kishte dëgjuar zerat i tha se i kishte prishur gjumin.

POSTIMI I PLOTË:

“Sot e kemi jeten e dyte! U bllokuam Në anshensor per 20 minuta te zeza por ishte si 10 öre.

Nuk degjonte asnje. Nuk kishte as telefon te merrje, as mjete te thyeje deren. Zerat Tona Nuk degjoheshin. Ishte familja ime e shtrenjte brenda . Djalit I jepja zemer, babit , mamit , xhaxhait , geges por vete isha gati te me binte te fiket : nuk kishte drite , as ajer, as sinjal te merrnim Në telefon! U

Sot jeten e kemi nga Kimet Xhelaj dhe Zoti qe Nuk me harroi!

Faleminderit per ju qe jeni lutur per mua! Falemindeirt o zot! Jeta e njeriut Në Shqiperi eshte e barabart me 0 . Ska vlere! Sa keq. Mos hipni me Në anshensora ne SHQIPERi! Mos te ishte forca e Xhaxhi tim ne 12 te Nates ne anshensor te l erret ku asnje Nuk degjonte ne mengjes sdo ishim me.

Mireupafshim Shqiperia ime. IKa ne 2005, kohet e fundit kisha 11 vite pa ardhur.

Ndoshta shikohemi pas 25 vitesh te tjera.