Familja rome e gjeti te vogel te koshi i plehrave 12 vite më parë. Ja cfarë ka ndodhur sot me Isaleon (Video)

Pasi e gjeten djalin e vogel ne koshin e plehrave, Isaleo nuk do ti takoj prinderit qe e lane aty.

Ai eshte i lumtur me familjen qe e gjeti dhe do qe te jetoj me ata sepse nuk kas nevoje per prinder te tjere.

Isaleo sot është 12 vjeç dhe e di mirë historinë e jetes se tij se si ka ndodhur dhe se si familja Rome e ka ndihmuar. Ne te vertet njerez fisnik edhe pse jane te varfer.

Në familjen rome ashtu si 10 vjet më parë asgjë ska ndryshuar. Për baba njeh Leonardin djalin e shtëpisë. Ai e gjeti dhe e solli në shtëpi dhe gjyshja Noçe e ëma e Leonardit e ka rritur Isaleon me nje zemer te madhe pa pyetur per asgje.

Ata ende jetojnë me të ardhurat nga kanaçet që mbledhin në koshat e mbeturinave. Por familja rome që e rriti kërkon që Isaleo të shpëtojë një herë e mirë nga koshat. Ata kerkojne ndihme nga ndonje institucion apo dikush qe ta shkolloje apo te kete nje jete tjeter se dhe jeta duke mbledhur kanace eshte ndryshe nuk ben per nje femije.

Qe keshtu kush ka mundesi te na ndihimoje.

Video