Emigranti shqiptar vjen nga Anglia, por sapo zbret në Rinas ja cfarë i ndodhi

0
561

Kemi mesuar se nje emigrant shqiptar sapo eshte rikthyer ne atdhe e ka pesuar keq dhe ne nje menyre kaq te pamenduar.

A.M. 52 vjec eshte banues ne Angli dhe kur mberriti ne Rinas pasdite e pesoi keq pasi ne momentin qe do kryente procedurat mbeti i cuditur pasi nuk po gjente as dokumentat e as portofolin e tij.

Menjehere ne ate moment kur e kuptoi se cfare i kishte ndodhur ai beri denoncim ne policine e Rinassit dhe ka dejkaruar se i ka humbur portofoli dhe dokumentat personale.

Me pas ai ka hedhur dyshimet se mund t`ia kene vjedhur nderkohe qe lidhur me kete ngjarje te gjitha materialet i kaluan Prokurorise se Krujes per vleresim