Emigranti shqiptar humb jetën pasi po shkonte të bënte analizat

Nje lajm i keq vjen nga Italia ku nje emigrant shqiptar ka humbur jeten pasi ishte duke i dhene bicikletes. Ai eshte perplasur nga nje shqiptar tjeter qe po i jepte fugonit.

Perplasja ishte fatale dhe ai ka humbur jeten.

Emigranti ishte ne moshen 59 vjecare perplasja ka ndodhur ne 6:30 të mëngjesit.

Furgoni ishte me shpejtesi te larte dhe pasi ka ndodhur ngjarja ai eshte larguar me shpejtesi por me pas ai eshte arrestuar nga policia.

59-vjeçari ishte duke shkuar në një klinikë për të kryer analizat mjekësore.