Home TE NDRYSHME Ekspertët, ultimatum kryeministrit: Mbyll vendin për 48 orë ndryshe do ketë qindra...

Ekspertët, ultimatum kryeministrit: Mbyll vendin për 48 orë ndryshe do ketë qindra humbje jete

595
0

Giuseppe Conte ka marr nje nje keshille nga 100 shkencetar qe te mbylli vendin para se te shkoj ne kolaps.

Ata thote se:“Duhen masa drastike dhe urgjente brenda dy ose tri ditëve, për të shmangur mundësinë që shifrat të arrijnë brenda tri javëve në disa qindra humbje jetesh”,

Kryeministri Conte ka refuzuar publikisht mundësinë e mbylljes totale, që sipas tij do shkatërronte ekonominë italiane, por sipas intelektualëve “masa efikase të menjëhershme do ta ndihmonin ekonominë dhe vendet e punës. Sa më shumë të presim, aq më shumë masat do të jenë të rrepta dhe do zgjasim më shumë, duke patur impakt më të madh”.

Tashme eshte nje periudhe e veshtire ne te gjithe boten dhe kjo gjendje pritej dhe dihej qe do ishte nje gjendje e till ndaj duhet te jemi vigjilent.