Ekskluzive/ Eljo Driza, djali gjeni 3 vjeçar nga Elbasani që po i mahnit të gjithë

0
818

Vogelushi ne foto, Eljo 3 vjecar ishte vetem 1 vjec e pak muaj kur u pikas nga prinderit per prirjet e tij te vecanta ne te mesuar.

Ai mjafton ta kete pare apo degjuar vetem nje here nje fjale dhe mund shkruaj menjehere dhe madje edhe ne te lecuar eshte shume i rrjedhshem duke habitur me intonacionin e tij te gjithe.
Por jo vetem me shkronjat e ne gjuhe, por madje Eljo mund te bej shume mire edhe numrat si edhe te kexoj shume shpejt ato me 4 shifra.

Ne vidjon me poshte mund te shihni te plote: