Home TE NDRYSHME E rrallë: Lushnjarja, 31 Vjeçarja lind fëmijën E 8-Të – Nuk do...

E rrallë: Lushnjarja, 31 Vjeçarja lind fëmijën E 8-Të – Nuk do te ndalen deri sa t’i bëjnë 10 fëmijë

221
0

Është një nga rastet e rralla sot në Shqipëri që një nënë 31 vjeçare të sjellë në jetë brenda 10 viteve tetë fëmijë. Lulije Abiu li ndi djalin në ku shte shtëpie dhe fëmija gëzon shëndet të plotë.

“Fëmijët kurrë nuk mund të jenë mjaft, ato janë jeta e Zotit”. Lulije Abiu, nuk e ka lexuar këtë thënie të Nënë Terezës, e me gjithatë ka sjellë në jetë fëmijën e saj të tetë. Është 31 vjeçe dhe lindi një djalë të shëndetshëm në maternitetin e Lushnjes.Ajo është nënë e pesë djemve dhe tre vajzave. Të gjithë gë zojnë shë ndet të plotë.