E perlotur duke pritur te voglen e saj/ Orinda Huta publikon fotot nga salla e lindjes

“Ishte nje pritje e embel e bekuar! Mora qetesine per te cilen kisha nevoje. Me shume falenderime e mirenjohje ndaj doktor Orion Gliozheni, familjes se tij dhe te gjithe stafit te klinika “Gliozheni”.

E per ta finalizuar shkelqyer lindjen e Atares ne maternitetin Koco Gliozheni. Falenderime e mirenjohje per te gjithe stafin e spitalit qe me bene te ndjehem aq mire me perkujdesjen e tyre ndaj meje dhe Atares. Zoti ju bekofte!”, shkroi Orinda në Instagram.