E FUNDIT/ Urgjente, Koronavirusi po bën namin në Tiranë, merret vendimi ekstrem, mbyllet një…

Koronavirusi po rritet cdo dite ne vendin tone dhe duhet te kemi kujdes sepse rritja e te infektuarve do te sjell karantinen ndaj duhet te ruajm masat e distancimit social.

Tirana eshte vendi kryesor kur eshte perhapur koronavirusi dhe situata qe eshte krijuar keto dite sidomos në kryeqytet ka bërë që autoritetet të mbyllin çerdhen numër 16 në ish-Bllok.

Prindërit janë njoftuar që të marrin fëmijët e tyre dhe për 14 ditët e ardhshme nuk do të mund t’i çojnë më ne ate cerdhe. Dyshimet e para janë se një ose më shumë edukatore kanë dalë pozitive me koronavirus dhe për këtë arsye, i gjithë stafi i çerdhes do të qëndrojë në karantinë prej 14 ditësh nëpër banesat e tyre.

Lajmi konfirmohet edhe nga zyrtarë të Bashkisë Tiranë, por nuk bëhet e ditur se kush dhe sa persona kanë rezultuar pozitiv me koronavirus, pasi kjo është kompetencë e personelit shëndetësor që merret me gjurmimin e rasteve.

Ndaj duhet te keni kujdes dhe ruani distancimin social.