Home TE NDRYSHME E Fundit/ Mbyllet ky Kufi, Prej datës 25 Tetor…

E Fundit/ Mbyllet ky Kufi, Prej datës 25 Tetor…

3244
0

Tashme kufijtë do te qendrojne të mbyllura deri më 25 tetor. Për turistët dhe shtetasit e huaj për të cilët nuk ka ndalesë.

Hyrja do te lejohet vetëm përmes Bullgarisë ne piken kufitare me Greqine. Përkatësisht përmes kalimit kufitar Promahonas dhe vetëm me test për Kovid-19 me rezultat negativ të bërë 72 orë para mbërritjes.

Nga vendkalimet e tjera kufitare që janë të hapura, përkatësisht dy pikat kufitare në drejtim të Shqipërisë ne Bogorodica në drejtim të Maqedonisë së Veriut, nga Bullgaria dhe Turqia, hyrja në Greqi lejohet vetëm për kategori të caktuara dhe gjithashtu me test neg,ativ PCR.

Vendimi i fundit ishte për periudhën nga 1 tetori deri më 12 tetor 2020, ku kishte lejime te cktuara ndërsa nga sot hyjnë në fuqi vendimet e reja që u publikuan mbrëmë në Gazetën Zyrtare të Greqisë.