‘E bone legjendë Sanremon, sikur shkove në Mars’, Alketa i kthehet komentuesit me koment epik

Moderatorja e njohur Alketa Vejsiu kishte nje monolog shume te bukur ku te gjithe ngelen te kenaqur sa dhe beri nje buj te madhe ne mediat Shqiptare po dhe ne ate Italiane.Pasi ajo mori dhe 4 minuta me shume nga koha qe kishte dhe te gjithe po flasin per te.

Alketa ishte e ftuar në emisionin italian “Porta a Porta”, së bashku me Amadeusin dhe biseduan per ceshtjen se si Alketa mori me shume minuta nga skenari.

Në këtë video Alketa vendosi t’i përgjigjet edhe komenteve të shumta nga fansat që e përgëzojnë për arritjen. Mes komenteve, Alketa i është përgjigjur edhe një komentuesi që i shkruan: “He se na cave trapin me gjith sanremo se e bone legjend sikur ke shku ne MARS”

Por Alketa i ben komentin epik:
“E mo mire mbaje veten. Shiko beji ndonjerit tatoo SANREMOOO! Do te duket nje veper e bukur e do e duash dhe ti kete pjesmarrje”, ia kthen Alketa.