Home TE NDRYSHME Duket si fëmijë i vogël po nuk do e besoni dot se...

Duket si fëmijë i vogël po nuk do e besoni dot se sa vjeç është në të vërtetë

369
0

Hasbulla Magomedov nje nga njerezit me te vegjel ne trup.

Një nga pyetjet më të shpeshta që bëhet në lidhje me Hasbullën është sa vjeç është në të vërtetë.

Po u zbulua se pavarësisht tipareve të tij fëmijërore, Hasbulla është në të vërtetë 18 vjeç.

Një mjek ka publikuar një video në TikTok për të shpjeguar gjendjen e rrallë gjenetike përgjegjëse për shtatin e shkurtër dhe zërin e lartë të Hasbullas, si dhe prognozën dhe trajtimet e mundshme.

Sipas Dr. Karan Raj, Hasbulla vuajnë nga mungesa e hormonit të rritjes, një çrr egullim gje netik që ndodh kur hipof iza së trurit (përgjegjëse për prodhimin e shumicës së hormoneve) nuk mund të prodhojë hor monin e rritjes.