Donaldi cmendet dhe bën deklaratën e fortë për Beatrix ja fut dhe Borës/ Sinqeritetin që kam parë tek kjo femër nuk e kam parë tek asnjë tjetër

Donaldi dhe Beatrixi janë dy banorët që u dyshuan se po luajnë lojë rreth lidhjes së tyre.

E gjitha ky debat ka cuar në debate të forta.

Ishte Donaldi ai që shpërtheu keq ndaj banorëve të cilët kanë këto dyshime.

Ai ka sqaruar se ajo që ka parë te Beatrixa është gjëja që nuk e ka parë tek asnjë femër jashtë.

Ai gjithashtu ka shpërthyer në të bërtitura ndaj Arjolës duke i thënë se ajo është njeri fasadë.

Asnjëri nuk kanë arritur të sqarohen pasi e gjithë debati u zhvillua në të bërtitura.

Donaldi ka shpërthyer se kurrë më parë.