Doli nga dhoma e dënimit ku ishte me Semin/ Graniti i rrëfehet Fifit: Jetës nuk i dihet

Mbasditen e djeshme Graniti dhe Fifi kanë diskuatuar mbi plane dhe qëllime që i kanë vendosur vetes për vitet në vazhdim.

Ish-futbollisti tregoi vështirësitë që i është dashur të përballojë për sa i përket karrierës së tij.

Graniti është shprehur se ka hequr dorë nga futbolli, por njëkohësisht edhe nga modeling për shkak të mungësive të pakta për të pasur sukses.

‘’Vijmë nga një vend i vogël, tek ne nuk ka mundësi. E lash futbollin, e lash edhe modelingun. Pasi të dal nga këtu mendoj se do të kem mundësi të reja që mund të më interesojnë dhe mund të më shërbejnë’’,- tha Graniti.

Dy të rinjtë i pranuan njëri-tjetrit se nuk bëjnë plane por presin që të zbulojnë gradualisht se çfarë ka rezervuar fati për ta.